artcsooka

BringART játékpálya

2017. október 18. 15:44 - Csóka Eszter

BringART játékpálya
Ebbe a játszóházba hét bicikli alkatrészeit hasznosítottuk újra, kicsit másként és újragondolva izgalmas játékokká alakultak át.
Ajánlott életkor: 2-12 éves korig.
A JÁTÉKPÁLYA RÉSZEI:

VERSENYPÁLYA – Egyszerre két gyerek/ felnőtt tud tekerni egy-egy állványra szerelt kerékpáron. A nagy hajtás még izgalmasabb, hiszen a kicsi bábukat magunk mozgatják a versenypályán.

FUT-A-TÁJ – Pici bicikli megy hegyen, völgyön, vízparton és városokon át. Ennél az izgalmas játéknál a bicikliző játékos mozgatja a nagy kereken keresztül az egész világot.

CSENGAgép – A meghajtás itt nem csak kattog, hanem csilingel és zenél is, sőt egyszerre több muzsikus igazi koncertet is előadhat, csak a forgatás sebességétől és ütemtől függenek a hangok.

BRINGAHINTA – Ez a szerkezet bizony pörög és forog, hóemberek elégedetten körhintáznak

LABDAPUMPA – Igazi varázslat, mindez biciklipumpával működtetve. Ajánlott a fáradt lábúaknak, hiszen itt a karizmukra és az ügyességre lesz szükség, hogy a labdák a helyükre kerüljenek.

CSÖRGŐ-KERÉK, és a KICSIK BRINGÁJA  egészíti ki a játékpályát.

A kényelmes elrendezésre szükséges terület 60- 80 nm.  Építési idő: 1,5 óra bontás 1 óra
Szólj hozzá!
Címkék: aktuális

A bejegyzés trackback címe:

https://artcsooka.blog.hu/api/trackback/id/tr4412990976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása