artcsooka

Rólam

2015. október 31. 20:50 - Csóka Eszter

Bemutatkozás

 

eszter_600_x_536_fekete_feher.jpg

15 éve figyelem, hogyan játszanak a gyerekek és a családok. Igyekszem, inspiráló  környezetet,   izgalmas körülményeket teremteni, hogy  az egy-egy tárgyban és a bennünk élő játék megszülessen. Teszem ezt kiállításokon, játszóházakban, csoportfoglalkozásokon, babaszínházi előadások tervezésekor, szakmai műhelynapokon, workshopokon.

Hiszem, hogy a játékot nem szabad félvállról venni, mert amikor játszunk, akkor nem csak a saját kreativitásunkban utazunk és teremtjük magunk körül a világot, hanem  egymásra is teljességgel figyelünk, igaz játszótársakká leszünk.

 

Sajtó

Első hellyel díjaztak a BabaArt rendezvényért

Március 1-jén a Budai Vigadóban sajtótájékoztató keretében számolt be a Kultúrházak éjjel-nappal című programsorozatról Sajó Attila, a Magyar Népművelők Egyesületének elnöke, a rendezvény főszervezője; Doncsev András, az MTVA kulturális főszerkesztője, az NKA alelnöke, a rendezvény fő partnerének és médiatámogatójának képviselője; valamint Szedlacsek Emília, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúrért Felelős Államtitkársága Közösségi Művelődési és Művészeti Főosztályának vezetője. A sajtótájékoztató lezárásaként átadták az idei pályázatok győzteseinek díjait is, ahol a szakmai innovációs pályázat győztese Csóka Eszter (KMO) BabaArt rendezvénye lett.

Teljes cikk itt:http://www.kmo.hu/sajtoszoba/96/elso-hellyel-dijaztak-a-kmo-babaart-rendezvenyet 


 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://artcsooka.blog.hu/api/trackback/id/tr318039970
süti beállítások módosítása